Dual SIM telefony

Dapeng T8200

T8200 je herní mobil určený především pro mladší uživatele mobilních telefonů, kteří chtějí skloubit více zařízení do jednoho. Herní mobil podporuje nintendo a gameboy hry, u nichž je výhoda, že jsou volně ke stažení. Desítky her jsou v telefonu již v základu nainstalováné.

Velkým plusem tohoto herního mobilu je velký displej 3,6 palce a akční tlačítka přímo pod ním. Tyto tlačítka je možné použít i pro samotné ovládání telefonu. Herní mobil má dotykovou obrazovku, která dobře reaguje na stylus nebo konečky prstů.

K dalším přednostem herního mobilu patří dual sim technologie. Do telefonu je možné vložit 2 sim karty, které pracuje nezávisle na sobě a jsou obě zároveň aktivní. Je možné použít libovolnéh operátora a jakkoliv je kombinovat. Herní mobil T8200 má také WiFi přijímač. S ním se snadno připojíte k internetu zcela zdarma. Jedinou podmínkou je se prvně spojit s nějakou veřejnou WiFi sítí. Tyto sítě jsou dnes již téměř všude - školy, knihovny, restaurace a jiné místa.

Nechybí zde ani PDA nástroje, čtečka elektronických knih, Skype, Facebook, Opera Mini. Herní mobil T8200 je nadstandardně vybavený telefon s kombinací užitečných funkcí. Je dodávaný s ochranným gumovým pouzdrem odolnýmproti otřesu a pádům.


Herní dual SIM